OKUL TARİHÇESİ

28.10.2017 6313

Roda Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılında bünyesinde ortaokul olan İmam Hatip Lisesi olarak açılmıştır.2014-2015 eğitim öğretim yılında ise bünyesinde ortaokul olan Anadolu İmam Hatip Lisesi statüsüne kavuşmuştur.

Okulumuz Rodaport A.Ş. tarafından yaptırılmıştır.

Okulumuzda 24 derslik, bir adet çok amaçlı salon, bir adet bilişim labaratuvarı, bir adet  Fen labaratuvarı, bir adet müzik odası, basketbol ve voleybol sahası mevcuttur.

Okulumuzda her hafta sonunda il ve ilçe çapında işinde başarı sağlamış kişilerin katıldığı sohbet programları düzenlenmektedir. Ayrıca her ay mesleğinde isim yapmış bir kişi okula getirilerek öğrencilere konferans vermesi sağlanmaktadır.

Roda Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldığı ilk günden itibaren hem akademik alanda hem de çeşitli sosyal ve sportif faaliyet alanlarında yapılan başarılı çalışmaların adresi olmaya devam etmektedir.