14.ULUSLARARASI MEB ROBOT YARIŞMASI RIDERS ön elemeleri açıklandı!

05.05.2022 726

14.ULUSLARARASI MEB ROBOT YARIŞMASI ön elemeleri online olarak Riders platformunda gerçekleştirildi. Okulumuz Roda Anadolu İmam Hatip Lisesi ön elemelere "Labirent" ve "Temel Çizgi İzleyen" kategorilerinde katıldı. "Labirent" kategorisinde Türkiye 61.si Ve "Temel Çizgi İzleyen" kategorisinde Türkiye 72.si olarak Şanlıurfa'da düzenlenecek 14.ULUSLARARASI MEB ROBOT YARIŞMASI'na katılmaya hak kazanmıştır. Labirent kategorisinde öğrencilerimiz; İlknur Sıla Şimşek ve Abdüsselam, Temel Çizgi İzleyen kategorisinde öğrencilerimiz Halit Efe Arslan ve Selman Güler'e Danışman öğretmenimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Ahmet İşcan'a, maddi ve manevi destekleriyle her zaman yanımızda olan Okul Müdürümüz Nurullah Şimşek'e teşekkür ederiz. Takımlarımıza Şanlıurfa'da başarılar dileriz.

05-05-202205-05-2022