Dilimizin Zenginlikleri Projesi

11.12.2023 141

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

"Sözlük özgürlüktür"

Yeni kelime ve kavramları günlük yaşantımıza katarak zengin bir dil kullanmayı umuyoruz. Milli eğitim bakanlığının her kademeden okul için içeriğini hazırladığı "Dilimizin Zenginlikleri projesinin okul öncesi kısmını siz velilerimizle birlikte uygulayacağız. Okuyarak, dinleyerek oynayarak, yürüteceğimiz bu projede bizi eğlenceli etkinlikler bekliyor.

Kitabı eğitimin merkezine ve çocuğun kalbine koymayı hedefleyen bu projede birçok etkinlikle sözel gelişim desteklenerek çocukların daha çok kelimeyle tanışmaları beklenmektedir. Anlama ve anlatma yetenekleri bu doğrultuda gelişecektir. Siz değerli velilerimize, milli ve manevi değerlerimizle zenginleştireceğimiz projemizde ortağımız olduğunuz için teşekkür ederiz.

11-12-202311-12-202311-12-2023