“VAKTİ KUŞANMAK KULÜBÜ

“VAKTİ KUŞANMAK KULÜBÜ" nün yapmış olduğu “Ramazan’a Hazırlık ve Motivasyon Kampı”

27.02.2024 63

“VAKTİ KUŞANMAK KULÜBÜ”nün yapmış olduğu “Ramazan’a Hazırlık ve Motivasyon Kampı” öğrencilerimizin memnuniyetiyle nihayete erdi emeği geçenlerden Allah razı olsun Öğrencilerimiz için çok verimli ve eğlenceli bir kamp oldu.Kampta birer anne birer abla gibi çocuklarla ilgilenen onların yemeklerini çaylarını bile elleriyle hazırlayan, hizmet eden, iki gün boyunca durmadan koşturan Büşra Gödek Dinç, Büşra Akçer, Esengül, Fatma, Songül, Meltem, Dilruba ve Özge öğretmenlerimize ayrıca ev sahipliğinden ötürü Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz. Unutulmaz bir anı oldu çocuklar için.

27-02-2024